Gira tu dispositivo para poder continuar con tu compra

Una vegada comprovat i validat el pagament, la marca Paco Meren dins de la societat restaurante doña Matilda S.L. procedirà a fer entrega del producte, proporcionant aquella, les dades necessàries per a efectuar l’entrega, conforme a la política de privacitat. Les dades del restaurant Paco Meren restaurant estan a disposició de l’usuari a la pàgina d’Avís legal.

L’usurari és responsable d’indicar correctament la direcció d’enviament de la comanda. En cas d’indicar la direcció incorrectament, PACO MEREN tractarà de contactar amb l’usuari i corregir l’error pero declina tota responsabilitat derivada d’aquests errors per part de l’usuari.

El temps d’entrega, que en tot cas serà orientatiu, s’indicarà en el moment de realitzar la comanda. La marca Paco Meren i Restaurante doña Matilda S.L. no es fan responsables de qualsevol retard motivat per causes alienes a aquests.

L’Usuari haurà de comprovar els productes rebuts en presència del personal de repartidors per comprovar la integritat i estat d’aquests amb el propòsit de donar la seva conformitat. En el cas de no conformitat amb el producte rebut, l’usuari haurà d’ indicar-ho al personal de repartidors i aquest li donarà l’opció de fer una devolució de l’import o tramitar una nova comanda del mateix producte després de la recepció del producte amb les condicions d’entrega.

De conformitat amb la Llei 11/2010 de 17 de desembre de prevenció del consum de begudes alcohòliques a menors d’edat, està prohibida la venda de begudes alcohòliques a menors de divuit anys. Les comandes que continguin, alcohol, no podran ser acceptades per persones menors de divuit anys.